Унищожаваме хлебарките

Не напразно се наричаме ПЕСТарест унищожители – ние сме действащи килъри и убиваме хлебарките безкомпромисно. Можете да ни се доверите!

 Работим в цялата страна

 Гаранция за 100% ефективност

 Лицензирана ДДД фирма

 Реагираме до 24ч.

  Свържете се с нас

    * Ние ПестАрест ще Ви дадем гаранция от 6 месеца за качествено унищожаване на хлебарките след две последователни обработки, през 30 дни. Втора обработка се извършва с цел унищожаване на новоизлюпилите се яйца и гарантира 100%-ва ефективност.

За площи
от
30 до 50 кв.м.

Цена от

39.00лв

За площи
от
51 до 70 кв.м.

Цена от

44.00лв

За площи
от
71 до 90 кв.м.

Цена от

49.00лв

За площи
над 100 кв.м.

Свържете се с нас
0999 999 883

Цените в таблицата се отнасят за еднократно третиране на помещения и др. площи против хлебарки.

  Направете заявка на

Унищожаваме хлебарките

ПестАрест – ние сме действащи килъри и унищожаваме хлебарките безкомпромисно. Можете да ни се доверите!

 

Работим в цялата страна

Гаранция за тотално унищожаване

 Реагираме до 24ч.

  Свържете се с нас

 Ние ще ви дадам гаранция за качествено пръскане против хлебарки след две последователни обработки през 30 дни и гарантираме, че вредителите ще бъдат унищожени на 100%.

ЦЕНИ

Цените в таблицата се отнасат за еднократно третиране на помещения и др. площи против хлебарки.

Повикай унищожител

Немска мебелна хлебарка

Как да се подготвите за пръскането срещу хлебарки преди нашето пристигане?

Преди да ви посетим:

Освободете кухненския плот от уреди и приберете откритите храни, не вадете посудата от кухненските шкафове, за нас е важно да видим обекта в сегашното му състояние.

Може да отместите мебелите, които е възможно така, че да има отстояние от стената поне 2-3 см. Не се притеснявайте за тези, които не подлежат на местене – съвременните препарати ще привлекат вредителите дори и в случаите, когато хлебарките са зад тях.

По възможност преместете електроуредите (хладилник, печка, пералня и т.н) на около 50см. от стените и почистете около тях.

Постарайте се да отворете сервизните отвори към тръбите в мокрите помещения за да се обработят и те.

Как протича унищожаването на хлебарките?

Еднократно или периодично пръскане против хлебарки може да се направи във всички видове помещения, нападнати и ненападнати от тези насекоми.

След като ни потърсите и споделите проблема си, ще  уговорим удобно  време за посещение, което ще е възможно най-скоро според нашия график и вашите предпочитания.

Услугата пръскане против хлебарки отнема между 20 и 40 минути в зависимост от това колко голямо е помещението, колко е засегнато от вреителите и т.н. Практиката ни е, обработката да започне от банята или кухнята. Освен стаите обработваме и всички рискови зони – ниши, места около електроуреди, сифони, мокри помещения, панти на кухненсики шкафове. Ако имате отвори към тръбите в мокрите помещения, не забравяйте да ни ги покажете, за да напръскаме и тези места. Ако ще се пръска против хлебарки във входове и кооперации, първо се обработва етажната собственост третират се общите части – тавани, стълбища, мазета, абонатна станция, асансьори и т.н. А в случай, че ще се обработват апартаменти, може да се започне първо от тях.

Първата обработка убива възрастните хлебарки. След нея е необходимо да има повторно пръскане, което е нужно да се извърши от 25 до 30 дни след първоначалната обработка, но не по-късно от месец след първото третиране.
 
Втората обработка е от голямо значение!
Тя гарантира унищожаването на оцелелите яйца и е необходима, тъй като въпреки професионалните препарати, яйцата са много устойчиви и ако се излюпят, нашествието започва отново. Втората обработка дава гаранция за поне 6 месеца, а понякога и за година, когато е извършена в жилища.

  За входове, мазета, стълбища, тавани (гълъбарници), складове, ферми и др. нещата не стоят точно така. Там гаранцията е 3 месеца, тъй като в тях е много прашно и влажно, а прахта и влагата са благоприятна среда за развитието на хлебарки и намаляват действието на препаратите с около 40 – 60%, в засивимост от замърсените поемещения и площи. Затова най-често в етажни собствености се извършват профилактични тримесечни обработки с цел предотвратяване на популацията от хлебарки и гарантирана ефективност.

Как да ни съдействате за дълготрайна защита от хлебарки?

1. Не отмивайте обработените помещения поне 24ч, след обработването – почиствайте само с прахосмукачка или метла по възможност до 48ч.

2. Ден след обработката, измийте посудата от кухненските шкафове, като това може да се извърши поетапно, тъй като дори и да сме предпазили посудата по време на обработката от препарата, то вероятността да са я полазили хлебарките не е никак невъзможна.

3. Не си спестявайте повторното пръскане против хлебарки. Тези вредители на практика са най-устойчивите и приспособими насекоми на Земята и същото важи за снесените от тях яйца. Не позволявайте гадините да ви нападнат отново! *Важно: Яйцата не умират от първото пръскане!

4.Отрежете им достъпа до помещенията, като запушите всички възможни отвори, пукнатини, дупки.

5. Поддържайте добра хигиена и изолирайте хлебарките така, че да не могат да достигнат храна. Съхранявайте продуктите в затворени кутии, не оставяйте храна на открито.

6. Извършвайте профилактични обработки на всеки 3 или 6 месеца от професионална ДДД фирма.

Нужно ли е да напускам жилището, след пръскането ?

Първата обработка се извършва, чрез пръскане (опръскване) с препарати с активни вещества действащи на хлебарките, через контакт или изпарения. По препоръка на пройзводителя е необходимо напуснането на обработения обект за срок от 2 до 3 часа.

Втората обработка  се извършва с професионлни за целта репелентни и биоцидни гелове или пасти, които се нанасят се, чрез намазване на специфични за хлебарките места след обработката с тях, не е нужно да се излиза от обработения обект.

*Важно в случай, че в обекта има малки деца, бременни жени, възрастни хора или хора с дихателни проблеми, жилището се напуска за срок от минимум 3 часа, след извършване на обработката срещу хлебарки.
* В случай, че това е невъжможно уведомете нашите служители! Ние ще вземем случая под внимание и ще ви  предложим други методи за борба с хлебарки.

По желание на клиента и по предварително доуточнение с нашите специалисти, в случайте, когато не е възможно напускането на обекта или има присъствие на трудно подвижни хора (инвалиди, възрастни хора на легло или др. причини), ние ще вземем под внимание този факт и ще извършим обработка с биоцидни и репелетни препарати след които не е нужно да напускате жилището. (Тази обработка е по-скъпа поради ред причини с около 30% спрямо цените описани в таблиците по-горе).

Какви гаранции и отстъпки даваме при пръскане против хлебарки?


Като килъри с повече от дванадесет години опит в борбата с вредители ви гарантираме, че след две качествени пръскания хлебарките ще бъдат унищожени напълно, но това не означава, че няма да се появят с години. Практиката ни е показала, че трайността на обработката е между 6 и 8 месеца в жилища, но за етажна собственост тава е около 3-4 месеца.

Трета обработка се налага рядко – само в силно заразени жилища, при струпване на много вещи, мебели, книги или там където не се спазва високо ниво на хигиенни изисквания.

* Важно е да не пренебрегнете второто пръскане, като интервалът между първа и втора обработка трябва да е 20-30 дни, за да не се позволи излюпване на снесените и
оцелели при първото третиране яйца.

При повторно пръскане получавате 10% отстъпка спрямо цената на първоначално
извършената обработка.

За абонаментни обработки против хлебарки на етажна собственост – мазета, стълбища, подпокривни пространства (тавани), гълъбарници жилища и др. отстъпката е 15%.

Гаранцията която ние ще ви дадем е 100%  унищожаване на хлебарките след две обработки. А за ваша сигурност и гарантирано спокойствие, ще ви дадем и допълнителна застраховка с
гаранция за жилища от 6 месеца, а в случайте когато се обработва вход, тавани, сълбища или мазета (етажна собственост) допълнителната гаранцията ще е за срок 3 месеца. 

Имате други въпроси, чийто отговор не откривате тук?

Не се колебайте и попитайте веднага!
Свържи се с нас чрез контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

Свържете се с нас
на тел:

Въпроси и Отговори

Как да се подготвите за пръскането срещу хлебарки преди нашето пристигане?

За съжаление хлебарките са спътници на човека в удобните условия за живот, които той създава за себе си и неволно за тяхната популация, като им предлага влага, топлина и органичен боклук за изхранване.  Борбата с тях е затруднена от скрития начин на живот, който водят, голямата им адаптивност и бързо размножаване. Не отлагайте унищожаването –  третирането на тези инсекти трябва да започне при първите признаци на активност, за да спре скоростното им възпроизвеждане.

Преди да ви посетим:

Освободете кухненския плот от уреди и приберете откритие храни, не вадете посудата от кухненските шкафове, за нас е важно да видим обекта в сегашното му състояние.

 Може да отместите мебелите, които е възможно така, че да има отстояние от стената поне 3 см. Не се притеснявайте за тези, които не подлежат на местене – съвременните препарати ще превлекат вредителите дори и в случайте, когато хлебарките са зад тях.

Преместете електроуредите (хладилник, печка, пералня и т.н) на около 50см от стените и почистете около тях.

Постарайте се да отворете сервизните отвори към тръбите в мокрите помещения за да се обработят и те.

Как протича унищожаването на хлебарките?

Еднократно или периодично пръскане против хлебарки може да се направи във всички видове помещения, нападнати и ненападнати от тези насекоми.

След като ни потърсите и споделите проблема си, ще  уговорим удобно  време за посещение, което ще е възможно най-скоро според нашия график и вашите предпочитания.

Услугата пръскане против хлебарки отнема между 20 и 40 минути в зависимост от това колко голямо е помещението. Практиката ни е, обработката да започне от банята или кухнята. Освен стаите обработваме и всички рискови зони – ниши, места около електроуреди, сифони, мокри помещения, панти на кухненски шкафове. Ако имате отвори към тръбите в мокрите помещения, не забравяйте да ни ги покажете, за да напръскаме и тези места. Ако ще се пръска против хлебарки във входове и кооперации, първо се обработва етажната собственост третират се общите части – тавани, стълбища, мазета, абонатна станция, асансьори и т.н. А в случай, че ще се обработват апартаменти, може да се започне първо от тях.

Първата обработка убива възрастните хлебарки. След нея е необходимо да има повторно пръскане, което е нужно да се извърши от 25 до 30 дни след първоначалната обработка, но не по-късно от месец след първото третиране.
 
Втората обработка е от голямо значение!
Тя гарантира унищожаването на оцелелите яйца и е необходима, тъй като въпреки професионалните препарати, яйцата са много устойчиви и ако се излюпят, нашествието започва отново. Втората обработка дава гаранция за поне 6 месеца, а понякога и за година, когато е извършена в жилища.
  За входове, мазета, стълбища, тавани (гълъбарници), складове, ферми и др. нещата не стоят точно така. Там гаранцията е 3 месеца, тъй като в тях е много прашно и влажно, а прахта и влагата са благоприятна среда за развитието на хлебарки и намаляват действието на препаратите с около 40 – 60%, в зависимост от замърсените помещения и площи. Затова най-често в етажни собствености се извършват профилактични тримесечни обработки с цел предотвратяване на популацията от хлебарки и гарантирана ефективност.

Как да ни съдействате за постигане на по-дълготрайна защита от хлебарки?

1. Не отмивайте обработените помещения поне 24ч, след обработването – почиствайте само с прахосмукачка или метла по възможност до 48ч.

2. Ден след обработката, измийте посудата от кухненските шкафове, като това можа да се извърши поетапно, тъй като дори и да сме предпазили посудата по време на обработката от препарата, то вероятността да са я полазили хлебарките не е никак невъзможна.

3. Не си спестявайте повторното пръскане против хлебарки. Тези вредители на практика са най-устойчивите и приспособими насекоми на Земята и същото важи за снесените от тях яйца. Не позволявайте заразата да ви нападне отново! *Важно: Яйцата не умират от първото пръскане!

4.Отрежете им достъпа до помещенията, като запушите всички възможни отвори, пукнатини, дупки.

5. Поддържайте добра хигиена и изолирайте хлебарките така, че да не могат да достигнат храна. Съхранявайте продуктите в затворени кутии, не оставяйте храна на открито.

6. Извършвайте профилактични обработки на всеки 4 или 6 месеца от професионална ДДД фирма.

Какви гаранции и отстъпки даваме при пръскане против хлебарки?

Като килъри с повече от дванадесет години опит в борбата с вредители ви гарантираме, че след две качествени пръскания хлебарките ще бъдат унищожени напълно, но това не означава, че няма да се появят с години. Практиката ни е показала, че трайността на обработката е около 6-7 месеца в жилища, но за етажна собственост тава е около 3-4 месеца.

Трета обработка се налага рядко – само в силно заразени жилища, при струпване на много вещи, мебели, книги или там където не се спазва високо ниво на хигиенни изисквания.

* Важно е да не пренебрегнете второто пръскане, като интервалът между първа и втора обработка трябва да е
20-30дни, за да не се позволи излюпване на снесените и
оцелели при първото третиране яйца.

При повторно пръскане ползвате цена с 10% по-ниска спрямо цената на първоначално извършената обработка.
За абонаметни обработки против хлебарки на етажна собственост – мазета, стълбища, подпокривни пространства (тавани), гълъбарници жилища и др. отстъпката е 20%.

Имате други въпроси?

Имате други въпроси, чийто отговор не откривате тук, не се колебайте и попитайте веднага! Свържи се с нас чрез формата за контакти или задай въпроса си на страницата във Facebook.

Свържете се с нас
на тел:

Свържете се с нас

   Всеки ден от 8:00 до 22:00ч.

Отзиви от клиенти

Отзиви от клиенти


В офиса непрекъснато се появява хлебарки. Няколко фирми пръскаха, но все се появяваха отново и отново. Накрая тази фирма реши проблема. Пръска два пъти и даде подробни предписания какво да направим. От тогава нямаме проблеми.

Радослав Владимиров

мрниджър


Nqmam hlebarki veche. pryskaha dva pyti i se otyrvah ot tiq gadini. Preporuchvam! Pestаrest perfektni ste.

Yanislava Mironova


Препоръчвам за обработка на входове. Напръскаха нашия вход и съседния против хлебарки и вече близо година не сме имали проблеми. Ако търсите кой да пръска входа ви, това са хората . 

Ивайло Илиев

Домоуправител


Фирмата ни ползва ПЕСТ Арест от 2 години и ги препоръчваме, защото са съвестни и действат на момента. Препоръчвала съм ги на всеки, който ме е питал и чувам само добри думи.

Денислава Кантраджиева

мениджър

Свържете се с нас

   Всеки ден от 8:00 до 22:00ч.

Отзиви от клиенти

Отзиви от клиенти


В офиса непрекъснато се появява хлебарки. Няколко фирми пръскаха, но все се появяваха отново и отново. Накрая тази фирма реши проблема. Пръска два пъти и даде подробни предписания какво да направим. От тогава нямаме проблеми.

Радослав Владимиров

мрниджър - отдел финанси


Nqmam hlebarki veche. pryskaha dva pyti i se otyrvah ot tiq gadini. Preporuchvam! Pestаrest perfektni ste.


Препоръчвам за обработка на входове. Напръскаха нашия вход и съседния против хлебарки и вече близо година не сме имали проблеми. Ако търсите кой да пръска входа ви, това са хората . 

Ивайло Илиев

Домоуправител


Фирмата ни ползва ПЕСТ Арест от 2 години и ги препоръчваме, защото са съвестни и действат на момента. Препоръчвала съм ги на всеки, който ме е питал и чувам само добри думи.

Денислава Кантраджиева

мениджър, OnProcess

Накратко за хлебарките

Те са повече от три хиляди вида в елия свят и се крият навсякъде. В България се срещат основно:

Немски хлебарки  (мебелни хлебарки)

Кафяви насекоми, които са може би най-разпространения вид. Заселват се навсякъде – в магазини, офиси, жилища, ресторанти, производствени предприятия, складове, кухни. Тези изключително бързоподвижни вредители пълзят безпроблемно по гладки повърхности и ако видите на едно място две немски хлебарки, със сигурност има още много, защото се размножават бързо – женската хлебарка снася 35-40 яйца в капсула на всеки около 25-30 дни.

Черна хлебарка (мебелни хлебарки)

Tе не могат да се движат по гладки повърхности и затова избират да живеят на места като партер, маза, нисък етаж. Женската обикновено снася капсула с около 16 яйца.

Немски хлебарки  (мебелни хлебарки) – кафяви насекоми, които са може би най-разпространения вид. Заселват се навсякъде – в магазини, офиси, жилища, ресторанти, производствени предприятия, складове, кухни. Тези изключително бързоподвижни вредители пълзят безпроблемно по гладки повърхности и ако видите на едно място две немски хлебарки, със сигурност има още много, защото се размножават бързо – женската хлебарка снася 35-40 яйца в капсула на всеки около 25-30 дни.

Черни хлебарки – те не могат да се движат по гладки повърхности и затова избират да живеят на места като партер, маза, нисък етаж. Женската обикновено снася капсула с около 16 яйца.

Американски хлебарки – Тези големи хлебарки, които могат да достигнат до 4см. са едни от най-бързите насекоми сред вида си и в света. Когато ходят, се чува специфично тропане. Влизат през тръбите, през балкона, през входната врата и обичат топли местенца.

НИЕ В ДЕЙСТВИЕ

Нашата цел е да останете доволни от услугите, които предлагаме, да ни препоръчвате заради професионализна ни и да се връщате рядко, защото сме свършили работата качествено.

Накратко за хлебарките

За съжаление хлебарките са спътници на човека в удобните условия за живот, които той създава за себе си и неволно за тяхната популация, като им предлага влага, топлина и органичен боклук за изхранване.  Борбата с тях е затруднена от скрития начин на живот, който водят, голямата им адаптивност и бързо размножаване. Не отлагайте унищожаването –  третирането на тези инсекти трябва да започне при първите признаци на активност, за да спре скоростното им възпроизвеждане.

Те са повече от три хиляди вида в целия свят. В България се срещат основно:

Немска мебелна хлебарка

Немски хлебарки  (мебелни хлебарки) – кафяви насекоми, които са може би най-разпространения вид. Заселват се навсякъде – в магазини, офиси, жилища, ресторанти, производ. предприятия, складове, кухни. Тези изключително бързоподвижни вредители пълзят безпроблемно по гладки повърхности и ако видите на едно място две немски хлебарки, със сигурност има още много, защото се размножават бързо – женската хлебарка снася 35-40 яйца в капсула на всеки около 25-30 дни.

Свържете се с нас
на тел:

Американска хлебарка

Немски хлебарки  (мебелни хлебарки) – кафяви насекоми, които са може би най-разпространения вид. Заселват се навсякъде – в магазини, офиси, жилища, ресторанти, производ. предприятия, складове, кухни. Тези изключително бързоподвижни вредители пълзят безпроблемно по гладки повърхности и ако видите на едно място две немски хлебарки, със сигурност има още много, защото се размножават бързо – женската хлебарка снася 35-40 яйца в капсула на всеки около 25-30 дни.

Свържете се с нас
на тел:

Американска хлебарка

Немски хлебарки  (мебелни хлебарки) – кафяви насекоми, които са може би най-разпространения вид. Заселват се навсякъде – в магазини, офиси, жилища, ресторанти, производ. предприятия, складове, кухни. Тези изключително бързоподвижни вредители пълзят безпроблемно по гладки повърхности и ако видите на едно място две немски хлебарки, със сигурност има още много, защото се размножават бързо – женската хлебарка снася 35-40 яйца в капсула на всеки около 25-30 дни.

Свържете се с нас
на тел:

Контакти

Предвид ситуацията във връзка с COVID-19 работим 
Понеделник – Неделя от 8.00 до 24.00ч.

Телефон

(+359) 999 999 883

Офиси

* гр. София и София област
* гр. Варна и региона
* гр. Пловдив и областта
* гр. Бургас и др.